Kurumsal

Yenilikçi olması, esnek üretim kabiliyeti, kalifikasyon ve müşterilere sunduğu hizmetleri, Prosimet firmasını kalıp tozu üretiminde ve tedariğinde lider yapan en güçlü özellikleridir.

Prosimet Spa özel bir şirket olup, dünya çelik endüstrisinde lider bir markadır.

Kaliteye ve yeniliğe dayalı müşteriye özel hizmete odaklanma, daha iyi çelik döküm süreci ve üretilen çeliklerin daha yüksek kaliteye ulaşılmasına önemli ölçüde yardımcı olur ve sonuçta müşterilerin başarısına katkıda bulunur.

50 yılı aşkın yenilik ve başarı

Prosimet, 1969 yılında çelik endüstrisine kimyasal ürünler üretmek ve satmak amacıyla kuruldu.

İngot dökümü için ürünlerin ince ayarında 30 yılı aşkın sağlam bir deneyime sahip olan Prosimet, yıllar içinde kalıp tozu teknolojisinde derin bir bilgi birikimi geliştirmiştir: bugün üretim faaliyetlerinin çoğu kalıp ve tandiş tozlarına odaklanmaktadır. Tüm bu yıllar boyunca Prosimet'in ürünleriyle bir milyar tondan fazla çelik dökülmüştür!

50 yılı aşkın yenilik ve başarı

Prestijli stratejik ortaklıklar

Prestijli stratejik ortaklıklar

Prosimet'in uluslararası başarısı, özellikle inovasyondaki sürekli çabaları, sürekli Ar-Ge faaliyeti ve Milano Üniversitesi Kimya Fakültesi Fizikokimya ve Jeoloji Bölümleri ve Politecnico di Milano’daki Metalürji Bölümü ile yaptığı çalışmalar ile bağlantılıdır.

2016 yılında Prosimet, ürünlerinin RHI-Magnesita ürün portföyünün bir parçası olarak tüm dünyaya sunulması ve dağıtılması hususunda, refrakter malzemelerde dünya lideri olan RHI-Magnesita Group ile bir distribütörlük anlaşması imzalamıştır.

Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik bitmeyen ilgi, çelik endüstrisinde aktif lider bir mühendislik şirketi olan Ergolines Lab Srl ile özel döküm tozları besleme sistemlerinin tasarımı ve tedariği için olumlu bir işbirliği doğurmuştur. Benzer bir işbirliği konsepti yakın zamanda, inovatif ürün olan Proil ™ 'in kalıp içine besleme sistemi için de gerçekleştirilmiştir.

CUBQ: nakliye ortağımız

Prosimet, Rus nakliye şirketi CUBQ Ltd. ile işbirliği anlaşması imzalamıştır.

CUBQ, ürünlerimizin Rusya pazarındaki çeşitli çelik fabrikalarına sevkiyatında şirketimize aktif ve sürekli bir şekilde yardımcı olmaktadır.

CUBQ'nun kendine ait 120 Eurotrailers filosu vardır, bu bize teslimatlarda önemli bir esneklik ve hız sağlamaktadır.

Bize adanmış özel ortak yaklaşımları, tüm özelliklerimize saygı duyarak ihtiyaçlarımız için en iyi hizmeti almamızı sağlamaktadır.

CUBQ'nun kurumsal felsefesinin ayrılmaz bir parçası ortaklıktır ve bu, COVID'in en zor döneminde bile teslimatlarda istikrar ve sürekliliği garanti etmemize olanak tanımış ve tanımaktadır.

Şirketlerimiz arasındaki işbirliğinin, karşılıklı başarı ve memnuniyet açısından çok önemli olacağına inanıyoruz.

CUBQ: nakliye ortağımız

Sertifikalar

Prosimet için kalite, müşteri memnuniyeti için temel unsurdur ve Mayıs 1993'te ilk kez alınan ISO 9001 sertifikası, üretim süreçlerini sürekli daha iyi hale getirme konusundaki titiz taahhüdünü kanıtlamaktadır.

Prosimet ürünlerinin kalitesi; şirketin çevreye ve çalışanlarının, müşterilerinin ve iş ortaklarının sağlık ve güvenliğine gösterdiği özenle örtüşmektedir. Bu nedenlerle, böylesine sürekli bir iyileştirme sürecini göz önünde bulunduran Prosimet, ISO 14001: 2015 ve ISO 45001: 2018 sertifikalarını da almıştır.

PROSIMET_9001_2022

PROSIMET_45001_2022

PROSIMET_14001_2022

İtalyan Metalurji Derneği Prosimet’i Aldo Daccò İnovasyon Ödülü ile onurlandırdı

İtalyan Metalurji Derneği Prosimet’i Aldo Daccò İnovasyon Ödülü ile onurlandırdı

Ürünlerimiz tüm dünyada çelik yapımında kullanılmaktadır.

Prosimet, güçlü bir yatırım süreci ile ulaştığı yüksek teknoloji sayesinde yüksek ürün güvenilirliği elde etmiş ve bu sayede çok kısa sürede alanında, gerek iç pazarda gerekse de uluslararası pazarda tanınmış lider bir firma olmayı başarmıştır ve tüm dünyada pazar payını büyütmeye devam etmektedir.

Ürünlerimiz tüm dünyada çelik yapımında kullanılmaktadır.

Prosimet'in teknolojisi dünya çapında çok önemli çelik üreticilerinin güvenini kazanmıştır: